Steg 1: Inledande planering och avtal

När ni har accepterat offerten kommer ni att få träffa vår projektansvarige för att diskutera offerten och era önskemål. Målet med mötet är att gå igenom webbplatsens innehåll, funktion och design så att vi kan skapa ett designförslag åt er. Efter mötet upprättas ett avtal baserat på offerten och eventuella nya överenskommelser.

Steg 2: Designförslag

Vår designer kommer att presentera de första utkasten till webbplatsens grafiska design. Tillsammans går vi igenom designförslagen och gör eventuella ändringar så att vi har ett godkänt förslag på webbplatsens design som vi kan jobba vidare på.

Steg 3: Detaljplanering

Nästa steg är att ni tillsammans med vår projektansvarige detaljplanerar webbplatsen. Detta innebär att vi går igenom webbplatsen sidhierarki, innehåll, extramoduler och specialfunktioner. Detaljplaneringen ligger som grund till prototypen som är projektets följande steg.

Steg 4: Prototyp och innehållsproduktion

Vi upprättar ett webbhotellkonto, installerar publiceringsverktyget Joomla och bygger en webbplats utifrån det godkända designförslaget och detaljplaneringen. Webbplatsen är hela tiden tillgänglig för er på en tillfällig webbadress.

Medan vi konstruerar webbplatsen kommer ni att sammanställa innehållet, vilket innebär att ni tar fram texter och bilder som vi lägger upp på webbplatsen. Om ni inte har möjlighet att själva producera innehållet, kan vi tillsammans med våra samarbetspartners skapa unikt innehåll till er webbplats. Det enda ni då behöver göra är att godkänna materialet.

Steg 5: Utbildning

När alla funktioner är färdiga och materialet finns publicerat på webbplatsen kommer vi att hålla i ett utbildningstillfälle för er så att ni lär er att hantera alla funktioner och uppdatera innehållet på webbplatsen.

Steg 6: Testning och korrigeringar

I det här skedet är webbplatsen så gott som färdig. Vi kommer att kvalitetssäkra webbplatsen  så att ni kan känna er trygga i att få en webbplats som fungerar. Eventuella andra tester som har avtalats om kommer även att utföras.

Steg 7: Lansering

När webbplatsen är kvalitetssäkrad och godkänd, lanserar vi er webbplats!

Steg 8: Garanti och underhåll

Vår 2-månaders garanti innebär att vi kommer att åtgärda eventuella brister och fel på webbplatsen som gör att den inte uppfyller den avtalade kravspecifikationen. Under garantitiden har ni tillgång till vår telefonsupport som är öppen vardagar mellan 9-16. Efter garantitidens slut har ni möjlighet att skaffa supporthjälp och tekniskt underhåll som en fortlöpande tjänst.

Efter att vi har lanserat er webbplats finns vi här för er när ni behöver oss! Efter att vi har lanserat er hemsida kan vi hjälpa er att vidareutveckla er webbplats.

Kontakta oss så berättar vi mer!