En uppdaterad och användarvänlig webbplats gör besökarna nöjda så att de återvänder till webbplatsen. Därför är det viktigt att se till att er webbplats uppdateras och utvecklas kontinuerligt. Vi finns här för er som stöd i det fortsatta arbetetet. Efter att vi har lanserat er hemsida kan vi hjälpa er att vidareutveckla er webbplats. Vi erbjuder utbildningar inom Joomla, sökmotoroptimering och sociala medier som anpassas efter era behov och önskemål. Vi kan hålla utbildningstillfällen på ert företag eller hos oss i Ekenäs.

Joomla och tilläggsmoduler

I våra Standard-och Original Design-paketen ingår grundutbildning i publiceringsverktyget Joomla. Om ni känner att ni behöver fräscha upp era kunskaper kan ni boka in en tilläggsutbildning där vi går igenom Joomla enligt era önskemål och behov. Vi kan även fokusera utbildningen på en specifik tilläggsmodul, t.ex. nyhetsbrev.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att göra en webbplats attraktiv med relevant innehåll. Vi hjälper er med att ta reda på vad SEO är och hur ni kan arbeta med det så att er webbplats kommer högre upp i sökresultaten.

Vi går bland annat igenom följande:
- On-Page SEO: Hur man optimerar en webbplats med text, rubriker och sökord
- Off-page SEO: Hur man skaffar inlänkningar till en webbplats

Sociala medier

Genom att kommunicera i sociala nätverk som Facebook, Twitter och Instagram på Internet har företag möjlighet att skapa nära kontakter med sina kunder, leverantörer och samarbetspartners. Men det är en sak att använda sociala medier - en annan sak att göra det effektivt. Vi hjälper er att ta reda på vad sociala medier är för något och hur ni som företag eller organisation kan ta tillvara på era möjligheterna på bästa sätt.