Vill ni nå era kunder på ett enkelt och effektivt sätt? Vill ni att er kommunikation är enhetlig, modern och i den form kunden vill ta emot den? Nu erbjuder vi er en plattform för att samla hanteringen av kundutskick och reklam i olika former under ett och samma tak. Genom att skicka nyhetsbrev och utskick kan ni kan informera era kunder snabbt, enkelt och billigt om t.ex. kampanjer, nyheter, erbjudanden och tillställningar.

 

Varför nyhetsbrev?

Ett nyhetsbrev eller utskick är ett kostnadseffektivt sätt för er att skapa relationer och upprätthålla kontakter med era nuvarande och blivande kunder. Att skicka ett nyhetsbrev gör det möjligt för er att öka synligheten och förståelsen för ert företag samt era produkter och tjänster.

Segmentering

Genom att rikta meddelanden till rätt målgrupp kan ni försäkra er om att ert meddelande träffar rätt. Vår plattform gör det möjligt att anpassa utskicken till olika målgrupper enligt intresse, språk och andra kriterier. Vi kan även enkelt importera kunduppgifter från ert nuvarande kundregister.

Uppföljning

Ni kan enkelt få reda på vad mottagarna har klickat på med hjälp av vårt statistikverktyg. Ni kan kan även se hur stor del av utskicken som öppnats och vilka länkar i breven som väckt störst intresse. Ni kan se detta både för kundgrupper och för enskilda användare. Statistiken kan även integreras med Google Analytics.

 

Det här ingår i vårt nyhetsbrev-paket:

  • Skräddarsydd mall baserat på ditt företags logo och färger
  • Responsiv design
  • Tillgång till ett lättanvänt webbverktyg på svenska
  • Obegränsat antal mottagare och utskick
  • Personliga nyhetsbrev med mottagarens namn och uppgifter
  • Förhandsgranskning och testutskick
  • Automatisk sändning vid vald tidpunkt
  • Uppföljning av utskicken mha vårt statistikverktyg
  • Just nu ingår 10 st sms-meddelanden!

 

 

Startkostnad 350 euro
Månadskostnad från 25 euro/mån
SMS-paket 7 euro/100 sms

 

 

Utbildning och support

Vi kan även hjälpa er att komma igång med nyhetsbreven. Vi går i lugn och ro igenom verktyget och provar på att skapa och skicka några nyhetsbrev. Vi ger er tips vad ni ska tänka på när ni skapar dem så att era utskick blir så effektiva som möjligt.

Vi erbjuder även support.

Produktion av innehåll och utskick

Om ni inte vill skapa utskicken själva kan vi ta hand om hela processen, Vi kan tillsammans med våra samarbetspartners skriva texter, ta bilder, göra intervjuer och sammanställa allt i ett nyhetsbrev.

Sociala medier

Som tillval går det också att koppla in de vanligaste sociala medierna i verktyget (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+). Systemet gör det möjligt för mottagaren att lätt dela utskicken via sociala medier.

Itellas iPost

Vi kan integrera Itellas iPost-tjänst i systemet (kräver separat avtal), så att ni kan direkt från er egen dator skapa och sända snygga kundutskick även i pappersformat. Alternativt kan ni själv skriva ut nyhetsbreven direkt från systemet.

SMS-paket

Nu kan ni även kombinera era nyhetsbrev med vårt SMS-paket, vilket är personliga utskick direkt i kundens mobil. Tjänsten gör det möjligt för er att komma i direktkontakt med era kunder på ett snabbt och effektivt sätt. Ni kan t.ex. påminna era kunder om ett kommande evenemang eller om ändrade öppettider.

Infoskärmar/Digital skyltning

Vi utvecklar infoskärmar och externa informationsportaler samt andra digitala integreringar.

Kontakta oss för mer information!