Päivitetty ja käyttäjäystävällinen sivusto saa kävijät palaamaan sinne uudestaan ja siksi verkkosivun jatkuva päivittäminen ja kehittäminen on ratkaisevaa. Sivustonne julkaistuamme voimme auttaa teitä kehitystyössä. Tarjoamme koulutuksia Joomlassa, hakukoneoptimoinissa sekä sosiaalisessa mediassa, ja ne kaikki räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan. Pidämme koulutustilaisuudet joko teidän tai meidän toimitiloissamme.

Joomla ja lisäosat

Standard ja Original design-paketit sisältävät koulutusta Joomlassa. Jos koette tarvitsevanne enemmän tietoa, voimme järjestää lisäkoulutuksia tarpeenne mukaan. Koulutuksissa on myös mahdollista keskittyä yhteen lisäosaan, esimerkiksi uutiskirjeen laatimiseen.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnin eli Search Engine Optimization’in (SEO) avulla verkkosivustonne näkyvyyttä hakukoneissa pyritään parantamaan. Opetamme teitä tekemään hakukoneoptimointia ja kerromme siitä saatavat hyödyt.

Koulutukseen sisältyy mm.:

  • On page: Miten optimoidaan sivusto?
  • Off page: Keinoja linkkien hankkimiseen

Sosiaalinen media

Osallistumalla sosiaaliseen mediaan kuten Facebook, Twitter ja Instagram yritykset voivat asioida asiakkaiden, jälleenmyyjien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Voi olla helppoa käyttää sosiaalista media, mutta jo vaikeampaa käyttää sitä tehokkaasti. Autamme teitä ymmärtämään sosiaalista mediaa ja miten yritykset ja järjestöt voivat käyttää some-mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.