Haluatko tavoittaa asiakkaasi joustavalla tavalla? Haluatko että asiakasviestintäsi on yhtenäinen, nykyaikainen ja tulee asiakkaan haluamassa muodossa? Tarjoamme alustan joka kerää asiakastiedotteiden ja erityyppisten mainosviestien käsittelyn saman katon alle. Tiedota nopeasti, helposti ja edullisesti kampanjoista, tarjouksista ja messuista, ilmoita muutoksista valikoimassa ja aukioloajoissa.

Miksi uutiskirjeviestintä?

Uutiskirjeen avulla voitte kustannustehokaallla tavalla luoda elävä suhde nykyisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiin ja muistuttaa heitä säännöllisesti olemassa olostanne. Uutiskirjeviestintä tuo näkyvyyttä ja ymmärrystä tuotteista ja palveluistanne.

Segmentointi

Markkinoi tuotteesi sellaisille vastaanottajille jotka ovat oikeasti kiinnostuneita. Jaa vastaanottajat ryhmiin aiheen, kielen ja muiden kriteerien mukaan ja personoi sisältö vastaanottajan mukaan. Voimme myös helposti tuoda asiakastiedot nykyisestä asiakasrekisteristä.

Uutiskirjeiden seuranta

Tiedostojärjestelmällä luotte nopeasti yksityiskohtaisia raportteja. Saatte selvää kuinka suuri osa viesteistä avataan ja mitkä linkit viesteissä herättävät eniten kiinnostusta. Tämän voitte tarkastaa sekä ryhmä- että asiakastasolla. Tilastot ovat myös integroitavissa Google Analyticsiin.

 

 Uutiskirjeratkaisu sisältää mm. seuraavat toiminnot:

  • Räätälöity malli joka perustuuu yrityksenne logoon sekä väreihin
  • Responsiivinen suunnittelu
  • Helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä useilla eri kielillä (mm. suomi ja ruotsi)
  • Mahdollisuus käsitellä rajaton määrä vastaanottajia ja lähettää rajaton määrä viestejä
  • Personoi kirjeet, lisää asiakkaan nimi ja muut tiedot
  • Esikatselu ja testilähetys
  • Uutiskirjeen automaattinen lähetys
  • Uutiskirjeen seuranta
  • 10 kpl teksti viestiä toiminnon kokeilemiseksi

 

Aloituskustannus 350 euro
Kuukausikustannus alkaen 25 euro/kk
Tekstiviestipaketit 7 euro/100 viestiä

 

 

Koulutus ja tuki

Käymme yhdessä kaikessa rauhassa läpi työkalun ja kokeilemme miten muutaman uutiskirjeen luonti ja lähettäminen onnistuu. Voimme tavata toimistossamme Tammisaaressa tai teidän luona.

Tarjoamme myös tukipalveluita.

Sisällön tuotanto ja lähettäminen

Voimme myös yhteistyökumppanimme avulla tuottaa varsinaisen sisällön: kirjoittaa tekstejä, ottaa kuvia, haastatella teidät ja asiakkaanne sekä muita vastaavia tehtäviä. Voimme myös hoitaa koko prosessin alusta loppuun asti ja myös suorittaa itse lähettämisen.

Sosiaalinen media

Lisävalintana on myös mahdollista kytkeä tavallisimmat sosiaalisen median kanavat (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+) järjestelmään.

Itellan iPost

Järjestelmään on myös mahdollista integroida Itellan iPost-palvelut (vaatii erillisen sopimuksen), jonka avulla voitte suoraan omalta koneeltanne luoda ja lähettää hyvännäköisiä uutiskirjeitä myös paperimuodossa suoraan asiakkaille. Vaihtoehtoisesti voitte myös itse tulostaa kirjeet suoraan järjestelmästä.

Tekstiviestimainonta

Yhdistä uutiskirjeenne tekstiviestimainontaan. Mobiililaitteisiin lähetetyt viestit voidaan yksilöidä ja lähettää asiakaskohtaisesti. Palvelu mahdollistaa asiakkaan tavoittamisen nopeasti ja tehokkaasti, esimerkiksi kampanjoista ja tarjouksista.

Infonäyttö

Voimme myös suunnitella ja kehittää infonäytöille ja kolmannen osapuolen infoportaaleille sopivia näkymiä sekä tehdä erilaisia muita integraatioita.