Joomla uppgraderas regelbundet. Men när vet ni när det är dags att uppdatera er webbsida? En av de viktigaste orsakerna till att uppgradera är att det blir högre säkerhet och minskad risk för intrång på webbplatsen. En uppdatering påverkar ibland även hemsidans utseende och funktion.

Är er webbplats mobilvänlig?

Om er webbplats är svår att läsa från en mobil, då är det dags för en uppgradering. Ett alternativ är att kontrollera webbplatsen mobilvänlighet genom Googles verktyg. Här kan ni läsa mer om mobilvänliga webbplatser och responsiv design.

Användarvänlig webbplats

Tycker ni att er webbplats känns rörig och föråldrad? Då kan det vara dags att uppdatera er webbplats och skapa en strukturerad hemsida som kommer att kännas modern ett bra tag framöver. Det är mycket viktigt att webbplatser är användarvänliga så att besökarna snabbt och enkelt hittar vad de är ute efter.

Relevant och uppdaterat innehåll

Lika viktigt är det att uppdatera innehållet på webbplatsen regelbundet. Det får besökare att återvända till er webbplats, samtidigt som det hjälper er att komma högre upp på söktjänsternas resultatlistor.

Genom sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram kan man som företag hålla besökarna uppdaterade om det senaste.  Att koppla sitt sociala medieflöde på webbsidan gör att den blir aktuell och levande.

Fortlöpande uppdatering av Joomla

Vill ni automatiskt få tillgång till nya uppgraderingar? Vi erbjuder supporthjälp och tekniskt underhåll som en fortlöpande tjänst. Tjänsten innehåller bland annat fortlöpande uppdatering av Joomla inom samma huvudversion (t.ex. uppdatering från Joomla! 3.3.6 till 3.3.7). Här kan ni läsa mer om vår prenumerationstjänst tekniskt underhåll.

Har ni några frågor om Joomlas senaste uppdatering eller vill ni ha hjälp med att uppdatera er webbplats är ni välkomna att kontakta oss!