Vi erbjuder tjänstepaket av olika storlekar

 

PaketLagringsutrymmeRekommenderat 
antal e-postlådor
MySQL-databasPris (moms 0 %)
Domänparkering Ej lagringsutrymme 3 €/mån
Mini 1 GB 3 st Nej 10 €/mån
Basic 3 GB 5 st Nej 15 €/mån
Business 6 GB 10 st Ja: 1 st 20 €/mån
Enterprise 15 GB 25 st Ja: 2 st 35 €/mån

Av dessa lämpar sig Business- och Enterprise-paketen för olika typer av publiceringsverktyg såsom Joomla, Wordpress, Drupal osv.

 

 

 

Tjänstepaketen har följande grundegenskaper:

Kontrollpanel: cPanel

PHP: Standardversion är 7.2, men det är möjligt att själv välja en annan version och välja vilka tilläggsmoduler som ska vara aktiva (GD, GeoIP, ImageMagick, mbstring osv) samt ställa in många av de vanligaste PHP-inställningarna (bl.a. felhantering och inställningar för uppladdning). Som standard är opcache-tillägget aktiverat, vilket gör att PHP-script mellanlagras vid körning och därför inte behöver laddas och analyseras varje gång.

MySQL-databas: Enligt paket

Domännamn / DNS: Alla paket förutsätter ett eget domännamn. Vi kan sköta om registeringen av ett nytt namn i samband med att paketet öppnas, eller så kan ert existerande domännamn föras över till oss. Redundanta DNS-tjänster för valt domännamn ingår i paketen och du kan själv hantera DNS-informationen via kontrollpanelen.

I domänparkeringen ingår endast omdirigering av inkommande webb- och e-posttrafik till valfri IP-adress.

Inkommande e-post: Ingår i alla paket med lagringsutrymme. Antalet postlådor begränsas endast av det tillgängliga lagringsutrymmet, och storleken på en enskild postlåda kan ni bestämma själva. E-posten kan läsas både via vanliga e-postprogram, mobiltelefoner och via vår webmail. Alla inkommande meddelanden undersöks automatiskt för att identifiera virus och skräppost och dessa filtreras till en särskild mapp där de vid behov kan granskas. Du kan själv hantera e-postlådorna via kontrollpanelen.

Utgående e-post: Det är möjligt att använda SydWebs servrar för utgående e-post varifrån som helst i världen (SMTP AUTH). Tjänsten ingår automatiskt för alla e-postkonton och kostar ingenting extra. Särskilt om du ofta är på resande fot eller rör dig mellan mobilnät, trådlösa nät och fasta nät hemma och på arbetsplatsen är det praktiskt att inte behöva komma ihåg vilken server som skulle användas just på ett visst ställe.

Posthantering: Inkommande meddelanden kan automatiskt sorteras i mappar och/eller vidarebefordras till valfri adress och det finns möjlighet till semestersvarare. Svararen kan även användas för att bekräfta till avsändaren att meddelandet kommit fram. En e-postlåda kan ha obegränsat med parallelladresser (alias).

Backup: Informationen - webbsidor, databasinnehåll och e-postmeddelanden - som lagras på våra system säkerhetskopieras dagligen till annan ort.

Trafikmängd: Ej begränsad. Vi följer dock rutinmässigt med inkommande och utgående trafikmängder och är i behov i kontakt med er för att försäkra oss om att all trafik är relaterad till er verksamhet och enligt våra avtalsvillkor.

SSL-kryptering: Särskilt om du hanterar personuppgifter eller annan känslig information på webbplatsen lönar det sig att kryptera förbindelsen mellan besökare och server med ett SSL-certifikat som kopplas till webbhotellet.

Övriga funktioner: Det är möjligt att skydda valda kataloger på webbhotellet med användarnamn och lösenord. Det finns även möjlighet att köra egna CGI-BIN-script.