Kehitämme sivustoja, jotka ovat tilaajalle hyödyllisiä ja kävijälle helppokäyttöisiä ja houkuttelevia. Käytämme Joomla julkaisujärjestelmää. Lue lisää Joomlasta.

Voit luoda uusia sivuja ja muokata sisältöä useimmilla julkaisujärjestelmillä, mutta jos valitset Joomla-pohjainen sivusto SydWebiltä niin saat:

  • Kuvakoon automaattinen säätö. Voit ladata valokuvat suoraan sivuille ilman minkäänlaista kuvankäsittelyä.
  • Sisällön versiointi! Voit palauttaa sivujen aiemmat versiot.
  • Kielihallinta. Sivun eri kielet voidaan linkittää toisiinsa niin, että kävijä ei siirry takaisin etusivulle vaihtaessaan kieltä.
  • Sisäänrakennettu responsiivisuus. Älypuhelimet, tabletit ja perinteise näytöt.. nykypäivänä nämä kaikki käytetään ja sivustosi tulisi olla helppokäyttöinen näytön koosta riippumatta. Responsiivisella toteutuksella sivuston layout ja sisältö mukautuvat automaattisesti kävijän päätelaitteen ominaisuuksien mukaan.

Responsiivinen suunnittelu

Kaikki SydWebin uudet sivustot ovat mobiiliystävällisiä. Responsiivisellä sivustolla käyttäjät voivat nähdä saman sivuston älypuhelimella, tabletilla ja perinteisellä näytöllä. Sivuston layout ja sisältö mukautuvat automaattisesti kävijän päätelaitteen ominaisuuksien mukaan, niin että zoomaus ja tarpeeton skrollaus, etenkin vaakasuunassa, pyritään minimoimaan. Lue lisää responsiivisesta suunnittelusta.

Webkehitys

Tarjoamme verkkosivustojen suunnittelua ja toteutusta sekä toimintavarmoja internet-palveluja niin pienille kuin isoillekin yrityksille. Tavoitteemme on, että asiakas voi kokonaisvaltaisilla palveluillamme hoitaa kaikki kommunikointi- ja läsnäolotarpeensa internetissä. Lue lisää projektin vaiheista.

Olemme kasanneet muutaman peruspaketin jossa ehdotamme ratkaisuja pienille ja keskikokoisille yrityksille. Teemme myös isompia projekteja, muun muassa laajemmat verkkosivut ja portaalit, intranetit ja extranetit sekä verkon yli käytettäviä applikaatioita.