Tarjoamme erikokoisia palvelupaketteja

 

PakettiTallennustilaaSuositeltu sähköpostilaatikoiden määräMySQL-tietokantaHinta (alv 0 %)
Verkkotunnusparkki Ei tallennustilaa 3 €/kk
Mini 1 GB 3 kpl Ei 10 €/kk
Basic 3 GB 5 kpl Ei 15 €/kk
Business 6 GB 10 kpl Kyllä: 1 kpl 20 €/kk
Enterprise 15 GB 25 kpl Kyllä: 2 kpl 35 €/kk

Näistä Business- ja Enterprise-paketit soveltuvat tavallisimmille julkaisutyökaluille kuten Joomla, Wordpress, Drupal jne.

 

 

 

Palvelupaketeilla on seuraavat perusominaisuudet:

Ohjauspaneeli: cPanel

PHP: Vakioversio on 7.2, mutta pystyt myös valitsemaan toisen version sekä muokata käytössä olevat lisämoduulit (GD, GeoIP, ImageMagick, mbstring jne) ja vaihtaa tavallisimmat PHP-asetukset (mm. vianhallintaa ja tiedostojen lataamista koskevat asetukset). Oletuksena opcache-lisämoduuli on aktiivisena, eli PHP-skriptit välitallennetaan ajon yhteydessä eikä niitä siksi tarvitse ladata ja analysoida joka kerta.

MySQL-tietokanta: Paketin mukaan.

Verkkotunnus / DNS: Kaikki paketit edellyttävät omaa verkkotunnusta. Voimme hoitaa uuden tunnuksen rekisteröinnin paketin avauksen yhteydessä, tai voimme siirtää olemassaolevan tunnuksen meille. Kahdennetut DNS-palvelut valitulle verkkotunnukselle sisältyvät paketteihin ja voitte itse hallita DNS-tiedot ohjauspaneelin kautta.

Verkkotunnusparkkiin sisältyy vain sisääntulevan verkkosivu- ja sähköpostiliikenten ohjaus valittuun IP-osoitteeseen.

Tuleva sähköposti: Sisältyy kaikkiin tallennustilaa sisältäviin paketteihin. Postilaatikoiden määrää rajoittaa vain käytettävissä oleva tallennustila, ja yksittäisen postilaatikon kokoa voitte määritellä itse. Sähköposti on luettavissa tavallisimmilla sähköpostiohjelmilla, älypuhelimilla ja webmailimme kautta. Kaikki tulevat viestit tutkitaan automaattisesti virusten ja roskapostin löytämiseksi, ja löydöt suodatetaan omaan kansioon mahdollista möyhempää tarkastusta varten. Voitte itse hallina sähköpostilaatikot ohjauspaneelin kautta.

Lähtevä sähköposti: SydWebin lähtevän postin palvelimia voi käyttää mistä tahansa maailmassa (SMTP AUTH). Palvelu sisältyy automaattisesti kaikkiin sähköpostilaatikkoihin eikä maksa mitään ylimääräistä. Erityisesti jos olet usein tien päällä tai liikut mobiiliverkon, langattomien verkkojen ja työpaikan ja kodin langallisten verkkojen välillä, tämä on huomattavasti helpompaa kuin jokaisen verkon palvelinasetusten muistaminen ja asettaminen. 

Postin hallinta: Tulevat viestit voidaan automaattisesti järjestää kansioihin ja/tai lähettää eteenpäin haluttuun osoitteeseen. Myös lomavastaaja on mahdollista käyttää. Vastaaja voidaan myös käyttää kuittauksena sissäntulevan viestin lähettäjälle että viesti on tullut perille. Sähköpostilaatikolla voi olla rajattomasti rinnakkaisosoitteita (alias).

Varmuuskopiointi: Asiasisältö - verkkosivut, tietokantasisältö ja sähköpostiviestit - joka tallennetaan järjestelmiimme varmuuskopioidaan päivittäin maantieteellisesti muualle sijaitsevaan järjestelmään.

Liikennemäärä: Ei rajoitettu. Seuraamme kuitenkin rutiininomaisesti liikennemääriä ja otamme tarvittaessa yhteyttä varmistaaksemme että kaikki liikenne liittyy liiketoimintaanne ja on sopimusehtojemme mukaista.

SSL-salaus: Erityisesti jos käsittelet henkilötietoja tai muuta arkaluonteista tietoa, kannattaa salata yhteys kävijän ja palvelimen välillä webhotellipalveluun liitetyllä SSL-varmenteella. Paketteihimme sisältyy maksuton perustason varmenne. Meidän kautta voit myös hankkia esimerkiksi Digicertin Extended Validation-varmenteen.

Muut toiminnot: Valittuja hakemistoja webhotellissa on mahdollista suojata käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Myös omien CGI-BIN-skriptien käyttö on mahdollista.

Verkkotunnus on oman verkkoidentiteetin perusta. Suurin osa käytössä olevista internet-palveluista käyttävät verkkotunnusjärjestelmää tavalla tai toisella, muun muassa sähköpostissa (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja kotisivun osoitteessa (www.minunyritys.fi).

 

Ota meihin yhteyttä kun haluat rekisteröidä verkkotunnuksen!

Rekisteröimme puolestasi verkkotunnuksia muun muassa seuraavilla päätteillä ja ajanjaksoille:

 Rekisteröintimaksu (alv 0 %)
Verkkotunnus 1 vuosi 3 vuotta 5 vuotta
.fi/.com/.net/.org/.info/.eu 15 45 75
.nu 30 90 150
Muut verkkotunnukset Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Voidaksesi ottaa rekisteröidyn verkkotunnuksen käyttöön, tarvitset toimivat DNS-palvelimet. Kaikkiin hostingpaketteihimme sisältyy DNS. Voit myös käyttää verkkotunnusparkkiamme, jos et aio liittää palveluita tunnukseen.

 

Tarkista fi-verkkotunnuksen tila

 

Muut verkkotunnuspalvelut

 

ToimenpideHinta (alv 0 %)
Nimenvaihto tai omistajanvaihto 10 €
.fi - verkkotunnuksen siirto SydWebin nimipalvelimille 0 €
.fi - välittäjän tai omistajan vaihtoavainten toimitus 0 €
.com/.net/.org/.info- verkkotunnuksen siirto SydWebin nimipalvelimille 15
.nu - verkkotunnuksen siirto SydWebin nimipalvelimille ja yhteystietojen muutos 10

Aiotko näyttää videota sivustollasi ja haluat täyden kontrollin tiedostoistasi? Tarjoamme palvelinalustan videoaineiston suoratoistamiseen.

Palvelun avaus on ilmainen jos suoratoistopalvelu otetaan käyttöön tekemällämme Joomla-sivustolla, muissa tapauksissa avausmaksu on 100 euroa. Suoratoistopalvelun hinta määräytyy sekä tallennustilan määrän että kuukausittain aineiston toistamiseen käytettävissä olevan tiedonsiirtomäärän perusteella.

 Hinta (alv 0 %)
Tallennustilaa 5 euro / GB / kk
Tiedonsiirto
 
1 GB / kk 10 euro / kk
10 GB / kk 50 euro / kk
100 GB / kk 250 euro / kk
Jos tarvitset suurempia datamääriä, otathan yhteyttä.

Olemme DigiCertin SSL-varmenteiden jälleenmyyjä ja tarjoamme muun muassa seuraavia tuotteita:

TuoteHinta (alv 0 %)
SSL-varmenne 1 vuosi - domain.fi ja www.domain.fi 240
SSL-varmenne Extended Validation 1 vuosi - domain.fi ja www.domain.fi
Näyttää vihreän palkin organisaation nimellä selaimen osoitekentässä
370
Wildcard-varmenne 1 vuosi - *.domain.fi 700
Multidomain SSL-varmenne 1 vuosi
Hintaan sisältyy tuki neljälle verkkotunnukselle, lisätunnuksia lisättävissä lisähintaan 
440

Veloitamme 30 euron avausmaksun. Hintoihin sisältyy tarvittavat tekniset lisäpalvelut, jos varmenne käytetään webhotellissamme.

Tarjoamme myös virtuaalipalvelimien hostausta ja valvontaa sekä Linux-käyttöjärjestelmän ja sovellusten ylläpitoa.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

SydWebin hosting-palvelut perustuvat enterprise-luokan Linux-alustalle. Palvelimet muodostavat nykyaikaisen kokonaisuuden, joka on liitetty suoraan kansalliseen hyvin vikoja sietävään kahdennettuun runkoverkkoon useammalla erillisellä yhteydellä. Palvelinkokonaisuus perustuu uusimpaan virtualisointi-teknologiaan ja kaikki toiminnan kannalta välttämättömät osat ovat kahdennettuja.

Järjestelmästä ja kaikesta asiakkaiden tallentamasta tiedosta tehdään rutiininomaiset varmuuskopiot päivittäin. Tiedot tallennetaan säännöllisesti myös maantieteellisesti toisessa paikassa sijaitsevaan järjestelmään. Suomessa sijaitseva konesali on varustettu ilmastoinnilla, sammutusjärjestelmällä ja UPS- ja generaattorivarmennetulla sähkönsyötöllä pidempien katkosten varalta. Pääsy konesaliin on rajoitettu pieneen henkilömäärään ja kaikki käynnit tallennetaan. Palvelinten toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden ja hälytykset lähetetään mahdollisten käyttöhäiriöiden esiintyessä.